Barnelampe Astronaut - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av massiv furu, sertifisert kvalitetsvare.

Reis ut til verdensrommet - besøk stjernene, planetene og månen med astronaut LED lampe. En inspirerende venn som hver kveld er klar for nye eventyr når det er tid for legging. Lampen er robust, leken, gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Nattlampe er formet av beste furu, slipt og malt av oss for hånd. Vi vil inspirere ditt barn til å utforske alt det den vakre verden vår har å by på og alt det som kan oppleves i form av magisk fantasi.

Les merShow less
kr 2,290.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Astronaut klar for eventyr

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·        Kan henges på veggen

 

Denne astronaut lampen er nysgjerrig og ivrig på å oppleve verdensrommet og det store universet. Det er kun fantasien som kan stoppe alt det barnelampen vil ta med ditt barn på av eventyr. Uten mørket hadde vi ikke sett stjernene og månen som lyser opp nattehimmelen. Astronaut lampen vil gi barnet ditt trygghet, ro og til og med vise alt det magiske som først kan foregå når øynene er lukket og tankene kan fly fritt av gårde. Vår astronaut vil bli elsket gjennom hele oppveksten.

Skap eventyrlig stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

 

Håndlagd nattlampe fra Lumimi er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. Norsk produsert barnelampe som vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært lekenhet og følelse av trygghet inne på ethvert barnerom. At ditt barn føler på magien ved å være fri, trygg og drømmende, er det vi ønsker fra vår lampe – og du vil fort føle at vi har fått det til! Dette er mer enn bare vakker håndlagd kunst, denne lampen har vi skapt med sjel!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når det er mørkt inne på rommet!  Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere da ditt barn vil glede seg til å dra å utforske verdensrommet med astronauten ved sin side.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av oss av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design, formet av robust massiv furu og av beste håndlagde kvalitet. Vi lover at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm.

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED astronaut lampe er lett å skur av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 26 x 38 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,990.00
Alle ønsker blir oppfylt med en egen Stjerneskudd nattlampe. Hver stjerne er unik og håndlaget av oss i Larvik - ditt barn kan drømme seg bort i lyset av sin egen drømmestjerne. Et varmt og trygt lys inne på...

Meny

Innstillinger