Barnelampe Løve - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av massiv furu, sertifisert kvalitetsvare.

En robust og sterk Løve lampe av beste furu. Stor, vakker, komfortabel og veldig beskyttende. Denne løven elsker å sove, høre på fortellinger og reise til Afrika om natten. Vår nydelige barnelampe gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Nattlampe er formet, slipt og malt av oss for hånd. Vi lager hver lampe av kjærlighet for snekker håndverk, barn og sunn og trygg utvikling for din minste. Og har leggetid vært vanskelig, kan vi fortelle at nattlampen vil være en hjelpene hånd. Denne løven vil ta ditt barn med til en fantastisk og magisk drømmeverden!

Les merShow less
kr 2,290.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Løve, beskyttende venn

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Kan henges på veggen

 

Ditt barn vil føle seg trygg inne på barnerommet når selveste kongen over alle dyr er inne og vokter rommet. Lampen vår er som de fleste løver: elsker å sove. Men løven liker også å bli lest fortellinger for, være med å leke og reiser på leketeppe.

En venn som dette er supert å ha ved sin side på nattbordet og under lek. Barnet ditt vil bli oppmuntret til å utforske sin nysgjerrighet og fantasifull eventyr verden. Lampen kan trygt plasseres på leketeppet sammen med bamser, biler og annet leketøy. Vår løve lampe vil alltid passe på, beskytte og skape en trygg atmosfære inne på ditt barns rom.

Skap eventyrlig stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

 

Håndlagd nattlampe fra Lumimi er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. En unik dåpsgave som vil bli satt pris på i lang tid.

Vår håndlagde barnelampe fremme vakker fantasi, skaper magisk stemning og bringer en ekstra dært med lekenhet og følelsen av trygghet inne på ethvert barnerom. Dette er mer enn bare vakker håndlagd kunst, denne lampen har vi formet med sjel og varme!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når skumle monstre må jages vekk! Ditt barn vil aldri føle seg alene i mørke når Løve lampen passer på. Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av oss av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommetNattlampen er vakker og delikat i sitt design, laget av robust massiv furu og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og ditt barn muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Løve lampe er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode, skrivepult eller ned på leketeppe om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 42 x 26 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger