Søt barnelampe - Rådyr - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av norsk furu, sertifisert kvalitetsvare. 

Søt og sjarmerende nattlampe til barnerommet - lampe for eventyrstund og lekestund. Trygghet, lekenhet og magisk stemning får du fra denne norskproduserte barnelampen. Å være omringet av kjærlighet og trygghet, vakker natur og muligheter. Rådyr er lekent, snilt, nysgjerrig og familiekjært - det er følelsene denne LED lampen vil gi barnerommet. Nattlampen gir et behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker uten å bekymre deg for kabler og strøm! Nattlampe er formet, slipt og malt av oss for hånd, av kjærlighet for snekkerfaget og av den magiske barnefantasien.

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – nysgjerrig og lekent Rådyr

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut! 

·        Kan henges på veggen

Det norske dyreriket, den norske naturen og den norske friheten. Ditt barn er heldig! Skogen og dyrene i den vil alltid være en stor del av det å vokse opp i Norge. Vår Rådyr lampe gir barnerommet en magisk, uskyldig og eventyrlig stemning og skaper følelsen av frihet og lekenhet. Barnet ditt vil bli oppmuntret til å utforske sin nysgjerrighet vell viten om at det alltid er trygt og gått hjemme, spesielt inne på barnerommet. Visste du at fargen brun representerer pålitelighet og kjærlighet? – den perfekte fargen for detaljer inne på barnerommet for å gi følelsen av trygghet, familie og hjem!

Skap eventyrlig stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare, perfekt dåpsgave. Lumimi barnelampe vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært med lykke og følelsen av frihet inne på ethvert barnerom. At ditt barn føler på friheten til å være seg selv og å være omringet av kjærlighet er det vi ønsker fra vår lampe – og du vil fort føle at vi har fått det til!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når tanken om skumle monstre må jages vekk! Ditt barn vil aldri føle seg alene i mørke når det magiske rådyret er klar for å være med på en drømmende reise. Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av oss; formet av massivt tre og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED rådyr lampe er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 34,5 x 35 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger