Dinosaur barnelampe - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av massiv furu, sertifisert kvalitetsvare.

En søt, hyggelig og robust dinosaur, Stegosaurus. Fascinerende, stor og sterk, snill, omtenksom og tar alltid vare på de han er glad i. Dette er en nattlampe til barnerommet og en god venn. En venn under leggetid og leketid, alltid klar for nye eventyr! Trygghet, lekenhet, magi og godt norsk håndverk er det vår dinosaur lampe gjenspeiler. Denne nydelige barnelampen gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Nattlampe er formet, slipt og malt av oss for hånd. Vi lager hver lampe av kjærlighet for snekker håndverk, barn og sunn og trygg utvikling for din minste. 

Les merShow less
kr 2,290.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Dinosaur barnelampe

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss  – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·        KAN HENGES OPP PÅ VEGGEN

 

Stegosaurus, en hyggelig dinosaur lampe, en venn. Lever av sunne planter og gress, og elsker å leke. En annen ting dinosauren elsker er å høre på fortellinger og dra på eventyr. En venn som dette er supert å ha ved sin side på nattbordet. Barnet ditt vil bli oppmuntret til å utforske sin nysgjerrighet og drømme verden. Lampen kan trygt plasseres på leketeppet sammen med bamser, biler og andre leketøy. Og vår dinosaur er virkelig glad i å ødelegge Duplo og Lego bygg! Og har leggetid vært vanskelig, kan vi fortelle at nattlampen vil være en hjelpene hånd. Denne dinosauren vil ta ditt barn med til en fantastisk og magisk drømmeverden!

Skap eventyrlig stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

 

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. Lumimi barnelampe vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært med lekenhet og følelsen av trygghet inne på ethvert barnerom. En fantastisk dåpsgave som vil bli satt pris på i lang tid,

At ditt barn føler på magien ved å være fri og drømmende, er det vi ønsker fra vår lampe – og du vil fort føle at vi har fått det til! Dette er mer enn bare vakker håndlagd kunst av en lampe, denne lampen har vi formet med sjel!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når skumle monstre må jages vekk! Ditt barn vil aldri føle seg alene i mørke når Dinosauren lampen passer på. Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design, laget av robust massiv furu og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og ditt barn muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Dinosaur lampe er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode, skrivepult eller ned på leketeppe om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 46 x 26,5 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger