Barnelampe Furu - Lumimi LED - Stjerneskudd rosa/blå

Alle ønsker blir oppfylt med en egen Stjerneskudd nattlampe. Hver stjerne er unik og håndlaget av oss i Larvik - ditt barn kan drømme seg bort i lyset av sin egen drømmestjerne. Et varmt og trygt lys inne på soverommet hvor alle drømmer blir oppfylt. Nattlampen kan enkelt justeres etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Barnelampen er formet, slipt og malt av oss for hånd for å kunne gi ditt barn noe helt eget og spesielt. Vi vil inspirere ditt barn til å drømme stort og alltid strekke seg etter stjernene - slik oppsto stjerneskudd lampen.

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Stjerneskudd, en unik ønskestjerne

·         Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk.

·         Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·         Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·         Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel i bruken.

·         Vakker barneromsdekor når den er av, nydelig lampe med behagelig lys når den er på.

·         Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·         Ingen ledninger, drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den trygt hvor enn du vil!

·         Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

At alle drømmer blir oppfylt er vel det vi aller helst ville gitt våre barn. Å gi bort en helt egen drømmestjerne er det nærmeste du kanskje kommer? Stjerneskuddet vil i alle fall inspirere til å drømme stort. Natten inne på barnerommet med en vakker nattlampe blir som livet; et unikt eventyr som ikke er skummelt så lenge man alltid vet at lyset er en håndlengde unna, en har det godt og er elsket.

Håndlagd nattlampe fra Lumimi er den perfekte gave til dåp, et års dagen, babyshower – perfekt gave om du er på utkikk etter en eksklusiv gave til barn som vil vare. Norsk produsert kvalitetsvare som vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært lekenhet og følelse av trygghet inne på ethvert barnerom. Nattlampe fra Lumimi er vakker håndlagd kunst skapt med sjel og kjærlighet for tradisjonelt håndverk.

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når det er mørkt inne på rommet! Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere i lyset av den hvite vakre hesten.

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg. Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design, formet av slitesterkt massiv furu og av beste håndlagde kvalitet. Vi lover at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm. Vi kan derfor trygt si at dette er eksklusiv barneroms dekor.

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille mulighet til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Hest er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være vakker barneromsinnredning.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken (brukes lampen kun som nattlampe på det laveste dimmenivået, varer lampen nesten en måned uten ladning!).

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·         Størrelse: 44 x 18 x 5,5 cm

·         Materiale: Massiv Furu

·         Maling benyttet: Jotun SENS maling – eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

·          LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·         Samsung oppladbart batteri.

·         CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

·     

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger