Barneromslampe VIKINGSKIP - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av massiv furu, sertifisert kvalitetsvare.

Nattlampe Vikingskip er klart for tokt! Om ditt barn skal ut på de syv hav, være pirat og bekjempe skumle sjømonstre eller hjelpe Noah med å redde alle dyrene i verden. Det er kun fantasien som kan stoppe alle de mulighetene denne lampen vil gi ditt barn inne på barnerommet, både under leggetid og leketid. LED lampe gir behagelig og varmt lys inne på barnerommet som kan justeres enkelt etter ønske. Lampen er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker uten å bekymre dere for strøm og kabler! Hver lampe er helt unik: formet av naturlig furu tre, slipt og deretter malt av oss, alt for hånd. Dette er så mye mer enn bare en nattlampe og godt håndverk.

Les merShow less
kr 2,290.00
Utsolgt
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Vikingskip, klar for tokt

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·        KAN HENGES OPP PÅ VEGGEN

 

Vikingskipet er skapt av oss med håp om å tilfredsstille alle de små oppdagelsesreiserne våre der ute! Inne på gutterommet så vel som på jenterommet. Vikingskipet er vår historie. Og det kan brukes til alt! - Å utforske verden med, hjelpe folk i nød, bekjempe farlige monstre og å hjelpe dyr fra oversvømmelse. Ditt barn vil  ha mye glede av denne barnelampen. Lysende vikingskip gjør eventyr og historie fortellinger mer levende både under leggetid og leketid. Lampen vil være et fantastisk bidrag når bamser skal på tokt eller biler trengs og fraktes over havet. Barnet ditt blir oppmuntret til å bruke sin egen fantasi og kreativitet.En båt med dype nordiske røtter og historie. Ditt barn vil garantert drømme seg bort på egen oppdagelsesreise med denne nattlampen.

Skap varm og leken stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

 

Denne lampen vil garantert følge ditt barn under hele oppveksten og være en del av mange fine barndomsminner / oppdagelsesreiser.

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare - den perfekte unike dåpsgave! Robust barnelampe av beste norske råvarer som vil vare hele barndommen! Lumimi barnelampe vil fremme det at ditt barn føler på friheten, tryggheten og lysten til å oppdage alt det vakre verden har å by på. Det er ingen hindringer når drømmer og fantasi blir satt i livet!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når skumle monstre må jages vekk! Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere da ditt barn vil ha muligheten til å drømme seg bort på egenhånd ut på tokt for å bekjempe alle skummelheter der ute!

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Vikingskip lampe er lett å skur av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.        

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 38,5 x 28,5 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger