Racerbil lampe, rød - barnelampe håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av massiv furu, sertifisert kvalitetsvare.

Fart, spenning og moro! Denne røde racerbilen av en lampe vil bli elsket av enhver tøffing der ute. Trygt og enkelt kan lampen plasseres på nattbordet så vel som på leketeppet / bilbanen. En kul og stilig bil om dagen og en rask og robust bil som er verdt enhver helt om natten! Denne racerbil lampen til barnerommet er leken, gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Nattlampe er formet, slipt og malt av oss for hånd. Den røde racerbil lampen vil få barnet ditt til å fantasere seg bor i bilverden på leketeppet og om kvelden når det er tid for å drømme. Kanskje den flyr om natten?

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Racerbil

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·        Kan henges på veggen

 

Vår røde Racerbil representerer fart, spenning og moro. Er ditt barn en tøffing som elsker biler, helter og generelt har mye maskulin energi ved seg? - denne lampen inne på barnerommet vil bli elsket. Racerbil lampen er ikke bare en robust håndlagd lampe til pynt og en nattlampe som vil gjøre enhver leggetid lettere, det er også en bil som skaper kreative muligheter og setter fantasien ut i live. Den flyvende og lysende bilen som ingen visste at Spiderman hadde, den raskeste bilden i verden.. her er det ditt barn som får bestemme hvor fantastisk og magisk denne racerbilen er.

Skap varm og leken stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

 

Vår kvalitets lampe for barn vil oppmuntret din lille til å bruke sin egen fantasi og kreativitet. En lampe for hele oppveksten. Racerbil lampen vil være en del av mange fine barndomsminner / oppdagelsesreiser og kanskje gis bort til neste tøffing i rekken!

 

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. Lumimi barnelampe vil fremme det at ditt barn føler på friheten, tryggheten og lysten til å oppdage alt det vakre verden har å by på. Det er ingen hindringer når drømmer og fantasi blir satt i livet!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når tanken om skumle monstre må jages vekk! Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere da ditt barn vil ha muligheten til å drømme seg bort på egenhånd ut på tur i sin magiske racerbil.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlaget av oss av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

 

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Racerbil lampe er lett å skur av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 49 x 15 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger