Søt barnelampe – Rev grå - håndlaget av Furu – Lumimi LED

LED nattlampe av furu, sertifisert kvalitetsvare.

Den nysgjerrige reven, Mikkel rev, er en søt og sjarmerende nattlampe til barnerommet og en god venn. En venn under legge tid og leke tid, alltid klar for nye eventyr! Trygghet, lekenhet, magi og god norsk kvalitet er det vår Mikkel Rev lampe gjenspeiler. Denne nydelige barnelampen gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker! Nattbordet, kommoden, på skrivebordet når brevet til Månen skal skrives, eller om Mikkel Rev vil være med å besøke Afrika på leketeppet. Nattlampe er formet, slipt og malt av oss for hånd.

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Mikkel Rev

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Kan henges på veggen

 

Nydelig barnelampe i form av en vennlig rev. Kanskje er det selveste Mikkel Rev? Denne reven er venn med alle de andre dyrene i hakkebakkeskogen, månen og stjernene for ikke å snakke om selveste Afrika. En venn som dette er supert å ha ved sin side når eventyr skal oppleves, historier skal fortelles og drømmer skal oppnås.   Barnet ditt vil bli oppmuntret til å utforske sin nysgjerrighet og eventyr verden. Og lampen vil skape trygghet og ro under kvelds og natte timer inne på barnerommet. Og akkurat som snuten til Mikkel rev er vendt nysgjerrig opp mot stjernene, vil denne barnelampen fremme nysgjerrighet, fantasi og drømmende tankegang hos din lille.

 

Natten og mørke er som livet: det er ikke skummelt så lenge man alltid vet at lyset er en håndlengde unna og en er omringet av kjærlighet, familie og gode venner.

Skap eventyrlig stemning inne på barnerommet med vår håndlagde lampe. Her kan drømmer, følelsen av frihet og kjærlighet blomstre trygt og lekent.

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. Lumimi barnelampe vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært med lekenhet og følelsen av trygghet inne på ethvert barnerom. At ditt barn føler på magien ved å være fri og drømmende, er det vi ønsker fra vår lampe – og du vil fort føle at vi har fått det til! Dette er mer enn bare vakker håndlagd kunst av en lampe, denne lampen har vi formet med sjel!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når tanken om skumle monstre må jages vekk! Ditt barn vil aldri føle seg alene i mørke når Mikkel Rev er klar for å være med på en drømmende reise. Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Rev lampe er lett å skur av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 38 x 28,5 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,990.00
Alle ønsker blir oppfylt med en egen Stjerneskudd nattlampe. Hver stjerne er unik og håndlaget av oss i Larvik - ditt barn kan drømme seg bort i lyset av sin egen drømmestjerne. Et varmt og trygt lys inne på...

Meny

Innstillinger