Barnelampe håndlaget av Furu – Kakadue - LED lampe

Håndlaget nattlampe til barn av enestående kvalitet i form av en kjærlig papegøye, gultopp kakadue. Vi har formet denne furu lampen med tanke på barn som elsker å skravle, kanskje spesielt under leggetiden. Kakadue lampen har justerbare LED lamper som er utformet med vekt på behagelighet og trygghet, både i forhold til bruken og følelsen nattlampen gir. Barnelampen er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid – du kan plassere barnelampen hvor enn dere ønsker uten å bekymre deg for kabler og strøm! Kakadue barnelampe er mer enn bare en nattlampe, det er rett og slett eksklusivt barneromdekor; formet, slipt og malt av oss for hånd av kjærlighet for snekkerfaget, den magiske barnefantasien og miljøvennlige kvalitets produkter.

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – kakadue, en stødig venn.

·         Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss – vi brenner for ekte snekker håndverk.

·         Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·         Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·         Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel i bruken.

·         Vakker barneromdekor når den er av, nydelig lampe med behagelig lys når den er på.

·         Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·         Ingen ledninger, drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den trygt hvor enn du vil!

·         Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·         Enestående kvalitet som gjenspeiler våre norske treverk tradisjoner

    

På jakt etter en barnelampe til en liten skravlebøtte som selv står for mesteparten av fortellerstemmen under leggetid? – vår kakadue nattlampe elsker å lytte til eventyr.

Vi lagde papegøye nattlampe fordi kakadue er jo det mest prateglade dyret. Og alle små skravlebøtter burde ha en stødig barndomsvenn som alltid er der. Kakadue er jo nettopp ikke bare kjent for sin prat, men også for ubetinget kjærlighet til sin eier. I tillegg er den intelligent, leken og alltid med på magiske eventyr. Rett og slett perfekt kamerat å ha inne på barnerommet. Varmt lys fra LED lampen gir kjærlig tilstedeværelse og barnerommet et vakkert preg. Om kvelden og natten vil nattlampen av en skravlepartner få tankene et helt annet sted enn de mørke krokene inne på soverommet. Og kommer det noen uvedkomne inn, er gultoppen kjent for sitt skarpe og raske bitt.

Vår håndlagde kvalitetslampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe unikt og eksklusivt som vil vare. Den perfekte dåpsgave, gave til babyshower og/eller bursdagsgave som vil berike barndomsminnene. Lumimi barnelampe vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært med lykke og følelsen av trygghet inne på ethvert barnerom. At ditt barn føler på friheten til å være seg selv og å være omringet av kjærlighet er det vi ønsker fra vår lampe – og du vil fort føle at vi har fått det til!

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når tanken om skumle monstre må jages vekk! Ditt barn vil aldri føle seg alene i mørke når den magiske papegøyen er klar for å være med på en drømmende reise. Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn.

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille mulighet til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED kakadue lampe er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et

fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·         Størrelse: 34,5 x 35 x 5,5 cm

·         Materiale: Massiv Furu

·         Maling benyttet: Jotun SENS maling – eneste malingserien som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

·         LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·         Samsung oppladbart batteri.

·         CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

·         SERTIFISERT NORWEGIAN MADE – kvalitets lampe håndlaget i Norge

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,990.00
Alle ønsker blir oppfylt med en egen Stjerneskudd nattlampe. Hver stjerne er unik og håndlaget av oss i Larvik - ditt barn kan drømme seg bort i lyset av sin egen drømmestjerne. Et varmt og trygt lys inne på...

Meny

Innstillinger