Barnelampe Furu LED – håndlaget av furu – Bjørn

LED nattlampe av furu, sertifisert kvalitetsvare.

Unik nattlampe til barnerommet. Denne bamsen garanterer trygg, vennskapelig og kjærlig følelse inne på ethvert barnerom, om natten og om dagen. Barnelampen er håndlaget av massiv furu, gir behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønske og er drevet av Samsung oppladbart batteri med 110t levetid. Nattlampen uten ledninger kan derfor enkelt plasseres hvor enn du ønsker! Vår sovende bjørn er formet, slipt og malt av oss for hånd – din Bamse vil derfor være helt egen og unik. Vi ønsker å gi en trygg, varm og eventyrlig følelse inne på ditt barns rom; bjørnen sover kanskje, men alltid på vakt og passer på barn og alle kosedyrene. 

Les merShow less
kr 1,990.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Bjørn

·            Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss  – vi brenner for ekte snekker håndverk

·            Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·            Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·            Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·            Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·            En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·            Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe  inne på lekerommet, lesekroken.

·            Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·            Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·            Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·            Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·            Kan henges på veggen

 

Trygghet - det ordet «hjem» skal representere for alle barn, var tanken når denne bamse lampen ble til. Bjørnemor, Bamsefar eller er det kanskje Min Bror Bjørnen, de har alle tilfelles at de alltid er der og passer på sine kjære. Og at de som oftest er brunbjørner er nok ikke tilfeldig. Brun er nemlig fargen som representerer familie, lojalitet og vennskap – utstråler en trygg energi.

Med sin ville og fantastiske fantasi er det mange barn som kan oppleve mørke kroker og rom som litt skumle eller ekle. Nattlampe er en perfekt løsning. Ingen skapmonstre og skumle dyr kommer seg forbi vår lysende bjørn. Bamsefar er kanskje snill og rar, men han er også ganske så stor og sterk. Ditt barn kan selv enkelt bestemme hvor mye lys som trengs og hvor bamsen må stå for å passe best mulig på.

Vår håndlagde nattlampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe spesielt som vil vare. Lumimi barnelampe vil med sin unike kvalitet og vakre design fremme god, lun og kjærlig følelse inne på soverommet, lekerommet, lesehjørnet eller hvor enn ditt barn ønsker å plassere lampen!

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når skumle monstre må jages vekk! Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere når bamsefar til enhver tid er på vakt.

 

Trygg barnelampe av beste kvalitet – hver lampe er helt egen og unik

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av oss; formet av massivt tre og deretter slipt for hånd og håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe vil derfor alltid ha noe helt eget og spesielt ved seg! Barnelampen er skapt for hånd av kjærlighet og god energi – dette vil garantert overføres inn på barnerommet.

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm!

 

Trygg LED lampe for barn – enkelt og trygt for de minste

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger.

Lumimi LED Bamse lampe er lett å skru av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør.

Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Spesifikasjoner:

·            Størrelse: 42 x 22 x 5,5 cm

·            Materiale: Massiv Furu

·            LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·            Samsung oppladbart batteri.

·            CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,990.00
Alle ønsker blir oppfylt med en egen Stjerneskudd nattlampe. Hver stjerne er unik og håndlaget av oss i Larvik - ditt barn kan drømme seg bort i lyset av sin egen drømmestjerne. Et varmt og trygt lys inne på...

Meny

Innstillinger