Enhjørning lampe håndlaget av furu - nattlampe for barn – Lumimi LED - Sølv

LED barnelampe av massiv furu.

Denne magiske enhjørnings LED lampen vil skape en eventyrlig og varm stemning inne på barnerommet. Enhver prinsesse der ute vil elske denne nydelige Unicorn nattlampen. Enhjørningen gir et kjærlig, behagelig og varmt lys som kan justeres enkelt etter ønsket styrke. Drevet av Samsung oppladbart batteri med 110+t levetid gir deg muligheten til å plassere lampen hvor enn dere ønsker.

Denne Glitrende Enhjørningen garanterer en magisk stemning på prinsesserommet!

Les merShow less
kr 2,190.00
Alle lamper håndlages på bestilling og sendes innen 5-8 virkedager
Beskrivelse

Nydelig barneromslampe – Magisk Enhjørning

·        Nattlampen er håndlagd og håndmalt av oss  – vi brenner for ekte snekker håndverk

·        Lampe til barn av massiv furu – vi benytter kun de beste råvarer

·        Hver lampe er formet, slipt og malt av oss for hånd – ingen masseproduksjon!

·        Justerbar lysstyrke (3 lysnivåer), 3- trinns dimmer – enkel å justere også for små barnehender.

·        Skaper lykkelig, magisk og full av kjærlighet stemning inne på barnerommet / lekerommet.

·        En lampe som vil bli et vakkert og lykkelig barndomsminne

·        Fargerik og vakker når den er av, gir behagelig lys når den er på – perfekt som nattlampe, lampe inne på lekerommet, lesekroken.

·        Skrus på og av enkelt med en bryter på toppen – enkelt for små barnehender.

·        Drevet av innebygd Samsung batteri som lades opp med USB – plasser den hvor enn du vil!

·        Det oppladbare batteriet varer minst i 110 timer kontinuerlig på maks lysstyrke på en oppladning.

·        Perfekt dåpsgave eller 1års gave – en spesiell og unik gave som varer livet ut!

·       Kan henges på veggen

 

Vår Glitrende Enhjørning lampe er den perfekte gave til barn om du er på utkikk etter noe unikt som vil vare lenge. Lumimi barnelampe vil fremme vakker fantasi, skape magisk stemning og bringe en ekstra dært med lykke inn på ethvert barnerom. Eventyrlig, fantasifull og drømmende stemning er målet vårt med barnelampen, og det er vi sikre på at denne lampen vil gi!

 

Nattlampen er vakker og delikat i sitt design og sammen med vår håndlagde kvalitet kan vi love at verken store eller små vil bli lei lampen. Dette er ingen masseproduksjon du vil se overalt og som vil miste sin unike sjarm! Lumimi LED Enhjørning lampe er en nydelig nattlampe som vil bringe glede og magi hvor enn den blir plassert. Lampen er lett å skur av og på for små barnehender, drives av et oppladbart batteri som tåler 110+ timers bruk per ladning, i tillegg til å være et vakkert barneroms interiør. En nydelig enhjørning av en lampe som vil følge ditt barn under hele oppveksten og være en del av mange fine barndomsminner.

 

Er ditt barn mørkeredd og / eller du sliter med legging fordi de ikke vil være alene inne på rommet sitt? – Denne nattlampen er perfekt for leggetid og om natten når skumle monstre må jages vekk! Juster lysstyrken til det laveste nivået for et behagelig lys som ikke vil forstyrre en god natt søvn. Leggetiden vil fort bli mye enklere da ditt barn vil ha muligheten til å drømme seg bort på egenhånd i den magiske enhjørningsverden.

LED lampen er batteridrevet som gir deg og din lille muligheten til å plassere nattlampen hvor enn dere ønsker, uten å måtte bekymre dere for strømforsyning og/eller lange rotete ledninger. Lampen kan plasseres på nattbordet om kvelden for så å enkelt bli flyttet opp på en kommode eller en skrivepult om ønskelig. Ingen ledningsstyr å måtte ta hensyn til. Et fulladet batteri vil vare i 110 timer på full styrke, med andre ord behøver du sikkert ikke å lade opp barnelampen mer enn en gang i uken.

Barnelampe fra Lumimi er alle håndlagd av massiv furu og deretter håndmalt med Jotun SENS maling. Hver lampe er derfor helt egen og spesiell! Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

 

Vårt mål er å inspirere barn til å bruke deres unike fantasi, gjøre verden deres enda mer fargerik og eventyrlig, gi dem glede og omringe dem med lykkelig og magisk energi.

Unicorn og regnbuer har tatt prinsesseverden med storm, er det gave til en liten jente du er på jakt etter? – Da traff du blinken nå!

 

Spesifikasjoner:

·        Størrelse: 39 x 34 x 5,5 cm

·        Materiale: Massiv Furu

·        LED Lys: 25 stk LED lys som gir et varmhvit lys, 2,2 W

·        Samsung oppladbart batteri.

·        CE og RoHS testet – trygg å bruke for ditt barns sikkerhet og helse, og for miljøet sin del.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
6 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger